Annons
Nyheter

Nittorp värvar målvakt

Tre målvakter räcker inte för NIK. För nu har man gjort klart med Simon Björk från Borås.
Nyheter • Publicerad 30 januari 2010

Eftersom de två ordinarie målvakterna har skadeproblem och den tredje behövs i J20, gjorde Nittorp i veckan klart med målvakten Simon Björk från Borås Lynx.

– Det är mycket osäkert beträffande både Andreas Brännmar och Jonatan Andersson inför fortsättningen. Tim Norén, som absolut inte gjort bort sig i de matcher han stått, behövs i J20 som siktar på division I och då vill vi vara garderade om det skulle bli kris, säger tränaren Reine Söderlind.

Annons

Simon Björk tränade med Nittorp förra säsongen när laget även då var skadedrabbat men spelade sedan för Hanhals. I år har det varit Borås Lynx i trean fram till nu.

– Det är inte säkert att han får spela en minut och det vet Simon om. Men nu har vi garderat upp oss om det skulle bli målvaktsproblem.

Rykten surrar om att Lenny Dower skulle kunna vara på gång till NIK?

– Vi har frågat ett par gånger och fått nej varje gång. Nu blir det inte aktuellt mer den här säsongen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons