Annons
Nyheter

Nittorp vann i premiären

Nyheter • Publicerad 24 april 2010

MATCHEN: Nittorp inledde säsongen borta mot Sollebrunn. Hemmalaget inledde bäst och tog ledningen tidigt. Nittorp jobbade upp sig efter en tveksam start och hade bollen mer och mer, dock utan att skapa några chanser. Men det kom i andra halvlek. Lisette Axengren kvitterade och Malin Hallqvist gav Nittorp ledningen, men Sollebrunn kvitterade när det var tio minuter kvar. Men i slutminuten gjorde Emelie Josefsson segermålet för Nittorp.

GENIDRAGET: Emelie Josefsson, vanligtvis defensiv mittfältare, fick gå in och spela forward i andra halvlek. Det lyckades så till den grad att hon gjorde segermålet.

Annons

DEBUTANTEN: Sara Jansson, född 1993, gjorde sin första A-lagsmatch med den äran.

KOMMENTAREN: ? Viktigt att få den här starten mot ett tippat topplag. Tur att det inte stod mer än 1?0 i halvlek. De hade bud på fler mål. Det passade med Emelie på topp i den här matchen, en spelare med rätt attityd, som går in i närkamper och manar på, säger tränaren Anders Axengren.

3 Lisette Axengren

2 Malin Järsenholt

1 Malin Hallqvist

UT-delade av Anders Axengren

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons