Annons
Nyheter

Nittorp föll i sudden

En stänkare i krysset sänkte Nittorp i första playoff-matchen. Nu måste Nittorp vinna hemma på fredag.
Nyheter • Publicerad 18 februari 2010
Viktor Nilsson ser 1?0 på väg in i KFRIF?kassen. Men det räckte ändå inte till slut.
Viktor Nilsson ser 1?0 på väg in i KFRIF?kassen. Men det räckte ändå inte till slut.Foto: Marcus Palmgren/BLT

Det blev en bitter hemresa för Nittorp efter första matchen mot Kallinge–Ronneby. Hemmalaget vann med 2–1 efter att ha avgjort efter en förlängningsminut.

– Det var en stänkare i krysset som Jonatan inte hade mycket att göra något åt, säger tränaren Reine Söderlind.

Annons

En jämn första period blev till ett litet övertag i chanser för hemmalaget i andra. Men i sista så var det Nittorp som skapade de vassaste lägena.

– Vi var riktigt duktiga i inledningen och hade en ribbträff men pucken ville inte in. Surt att sedan förlora i sudden, säger Reine Söderlind.

– Trots allt så gjorde vi en ok match. Killarna kämpade och slet men vi drog på oss för många utvisningar för att få grepp om spelet.

Nu väntar returmöte hemma i Nittorp på fredag. Vinst är ett måste för att det skall bli en tredje match på lördag och den går i så fall också i Nittorp.

Det känns inte omöjligt att vända det här?

– Absolut inte. KRIF hade ett par bra puckhållare som exempelvis Robert Burakowski men jag hade nog förväntat mig att man skulle vara lite hetare på hemmais. Det här skall vi bara fixa.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons