Annons

Nära och kära OS-stöttar på plats

En liten men engagerad hejaklack har gjort resan från Sverige till Sydkorea för att stötta Hanna Falk på plats under OS.
Längdskidor • Publicerad 13 februari 2018
Johan Falk, Hannes Olaison och Lars Karlsson.
Johan Falk, Hannes Olaison och Lars Karlsson.Foto: Johan Falk

När Falk tävlade och vann i världscupen i Dresden i januari hade hon en stor skara supportrar på plats. Hennes sambo Hannes Olaison öppnade då också för att åka till OS.

– Jag måste nästan dit nu. Jag hade egentligen inte tänkt åka, men jag får kanske tänka om nu, sa han till UT.

Annons

Nu finns han på plats i Pyeongchang, tillsammans med två andra herrar i Hanna Falks omedelbara närhet – nämligen pappa Johan Falk och tidigare Sparbanks-vd:n Lars Karlsson, som är ekonomiansvarig i Hanna Falk AB.

Johan Falk har skickat och tagit gruppbilden inne på OS-stadion. Han hälsar att det var kallt under prologen på tisdagsmorgonen.

– Det är minus 5, men blåsigt. Lite snö som virvlar in, skriver pappa Falk i ett sms.

Trion stannar över helgen och har därmed chansen att få se sin favorit vid två tillfällen till, om hon skulle bli uttagen till 10 kilometer fristil på torsdag eller stafetten på lördag.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons