Annons
Nyheter

Målfest på nya hemmaarenan

UIFK vann premiärmatchen uppe på Lassalyckan. Laget hämtade upp ett 0-2 underläge och vann till sist med 4-3.
Nyheter • Publicerad 10 september 2011
Foto: Labrini Stavrekas
Linus Falk i action mot Nässjö.
Linus Falk i action mot Nässjö.Foto: Labrini Stavrekas

Drygt 1200 personer fanns på plats för att följa UIFK:s premiärmatch på Lassalyckan. De fick se en oerhört svängig och underhållande match där hemmalaget till sist gick segrande ur kampen. Vinsten satt hårt inne.

Spelarna i blåsvart spelade med nerverna utanför tröjorna i första halvlek. Inte blev det bättre av att gästerna Nässjö hade ledningen med 2-0 när 18 minuter hade spelats. Men när domaren blåste av första halvlek stod det 2-2. Niklas Claesson och Bekim Haxha stod för varsin fullträff.

Annons

Inledningen i andra var inte direkt vad UIFK hade önskat. Nässjö tog nämligen ledningen igen. Då hade bara två minuter spelats.

Tobias Söderman replikerade snabbt och sedan var det Niklas Claessons tur att näta igen. Claesson ordnade 4-3 med tio minuter kvar att spela. Ett resultat som höll sig.

– Det var en väldigt viktig seger. Hade vi förlorat hade det känts kört, säger tvåmålsskytten.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons