Målfest när Lassalyckan invigdes

UIFK låg under stora delar av premiärmatchen på nya idrottsplatsen Lassalyckan. Till sist stod hemmalaget ändå som segrare med 4-3 mot Nässjö.
Nyheter • Publicerad 10 september 2011

Gästerna gjorde både 1-0 och 2-0 på det nya konstgräset innan UIFK fick upp farten. Innan paus hade hemmalaget både reducerat och kvitterat.

I andra halvlek tog Nässjö åter ledningen men UIFK kom tillbaka igen. Efter kvittering till 3-3 avgjorde UIFK med ungefär kvarten kvar att spela.

Invigningen och premiärmatchen lockade många nyfikna besökare till Lassalyckan.

Mer om premiärdagen på Lassalyckan och UIFK:s match mot Nässjö kommer här på ut.se och i UT på tisdag.