Annons
Nyheter

Lövgrens mål räckte till seger

En drömstart räckte till seger när Åsarp/Trädet nollade FC Corner. Elon Lövgren blev matchens ende målskytt.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2011

Åsarp/Trädet fortsätter hålla tätt bakåt. Nu har laget inte släppt in ett enda mål på tre matcher.

– Otroligt viktig seger efter som FC Corner låg på undre halvan. Skönt att inte ge dom poäng, säger Marcus Westermark.

Annons

Westermark och hans lagkamrater fick en kanonstart i matchen. Redan efter fyra minuter slog Elon Lövgren till med sitt andra mål för säsongen. Elon fick in bollen efter en tilltrasslad situation.

– Sen skapade vi inte mer i första halvlek. Vi var tillbakapressade. De hade mycket av bollinnehavet men hade inga direkta lägen, säger Marcus Westermark.

Om inga direkta lägen skapades i första halvlek så var det en total scenförändring i andra. Å/T klarade av att hålla nollan med hjärtat i halsgropen.

– De hade en boll i ribban, en i stolpen och två jättelägen som nickades utanför. Vi hade lite flyt men samtidigt försvarade vi oss bra.

Men även Å/T skapade riktigt heta chanser.

– Jag hade väl två frilägen som jag brände tyvärr. Men så länge vi håller nollan räcker det till poäng, säger Westermark.

På torsdag står jumbolaget Skultorp för motståndet. Då får laget klara sig utan Christian Spångsjö. Han drog på sig en fotskada i kampen mot Corner.

FC Corner-Åsarp/Trädet 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (4) Elon Lövgren

Å/T:s lag: Viktor Johansson - Dennis Jalmarsson, Jens Norén, Anton Johansson, Fredrik Andrésen - Tony Wilgotsson, Stefan Björkman, Christian Spångsjö, Elon Lövgren - Marcus Westermark, Robert Fahlqvist

Avbytare: Viktor Hansson, Edvard Fredén, Rasmus Christensen, Tommy Gustavsson, Pontus Kjellander

Stefan Björkman

Elon Lövgren

Anton Johansson

UT-delade av Marcus Westermark

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons