Annons

Livesporten flyttar till Digital Plus – så gör du för att se matcherna

Ulricehamns tidning gör en storsatsning på livesänd sport. Kommande säsong sänds minst tio av Dalstorps matcher, derbyna mellan Nittorp och UIFK och alla derbymatcher i den stekheta herrfyran
Livesport • Publicerad 15 april 2023
Ulricehamns tidning satsar på livesänd fotboll under 2023.
Ulricehamns tidning satsar på livesänd fotboll under 2023.Foto: Claudio Bresciani/TT

Inför den nya fotbollssäsongen så har Ulricehamns tidning köpt rättigheter för att kunna sända matcher från flera lokala lag.

Efter den 1 april kommer det inte längre gå att se livesport med paketet Digital Bas, som är UT:s billigaste abonnemang. Istället krävs det att man har paketen Digital Plus, Helg eller Komplett.

Annons

I paketet Digital Plus ingår även e-tidningen 365 dagar om året och det är möjligt med familjedelning av kontot.

För att göra transformationen så smidig som möjligt för dig som prenumerant och som vill se UT:s livesändningar har vi här samlat vanliga frågor och svar.

Frågor och svar om flytten:

Varför flyttar ni livesport från Digital Bas?

Ulricehamns tidning storsatsar på livesänd sport och i samband med det har vi tittat över våra prenumerationspaket för att ha en hållbar affär över tid. UT har snart funnits i 200 år och vi planerar att verka i minst 200 år till. Det kräver att vi hela tiden utvecklas. De justeringar vi gjort i prenumerationspaketen gör att vi har en naturligare kundtrappa med Digital Bas som insteg och därefter finns det möjlighet att uppgradera för att ta del av premium material som exempelvis livesänd sport och/eller papperstidning.

I vilka prenumerationspaket ingår livesänd sport?

Livesport ingår i prenumerationspaketen Digital Plus, Helg och Komplett. Går du in på den artikeln där matchen du vill se visas, så finns möjligheten att teckna en prenumeration. Första månaden kostar 49 kronor.

Hur vet jag vilket paket jag har?

Du kan logga in på Mina sidor för att se vilket prenumerationspaket du har eller ta kontakt med Kundcenter på telefon: 033-7000 700 Mejl: kundcenter@ut.se

Vad kostar Digital Plus?

Digital Plus kostar 249 kronor i månaden. Men du som är Digital Bas kund i dag kan testa Digital Plus för endast 49 kr första månaden. Därefter fortsätter prenumerationen till ordinarie pris. Du kan när som helst byta tillbaka till Bas genom att kontakta vårt Kundcenter 033-7000 700.

Annons

Hur gör jag för att uppgradera till Digital Plus?

Har du en Digital Bas-prenumeration behöver uppgradera till Digital Plus, Helg eller komplett för att kunna se livesänd sport på ut.se. Det gör du på Mina sidor eller genom att kontakta vårt Kundcenter. Telefon: 033-7000 700 Mejl: kundcenter@ut.se

Jag behöver mer hjälp. Vad ska jag göra?

Du är välkommen att kontakta vårt kundcenter på 033-7000 700. De har öppet helgfria vardagar 07:30-16:30 och helgfri lördag-söndag 07:00-11:00.

Här kan du hitta hela tablån:

Livesport på ut.se

Ulricehamns tidnings sändningsrättigheter

• Minst tio av Dalstorps matcher

• Åsarp-Trädets derbyn mot både Tidaholms Goif och IFK Tidaholm

• Alla derbymatcher i den stekheta herrfyran med Gällstad, Tvärred-Vegby och UIFK.

• Derbymatcherna mellan UIFK och Nittorp i damtvåan.

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons