Annons
Nyheter

Lisa Nilsson klar för Göteborg

För två veckor sedan berättade Lisa Nilsson i UT om hur prestationskravet i Linköping blev för tufft, hon hoppade av elitsatsningen. Nu har hon skrivit på för Göteborg FC.
Nyheter • Publicerad 1 april 2009

– Jag har skrivit över mig till Göteborg men har inget kontrakt med dem och det finns inget krav från deras sida på att jag ska börja spela med en gång, säger Lisa.

Det var Göteborgs tränare Torbjörn Nilsson som kontaktade Lisa när han läste om i vilken situation hon befann sig i.

Annons

– Jag blev väldigt förvånad när han ringde men vi har haft flera bra samtal där han förklarat att de ger mig den tid som jag behöver tills jag känner mig redo för fotboll igen, säger Lisa.

UIFK-fostrade Lisa vill inte spekulera i hur lång tid det dröjer tills hon vill ge sig på en elitsatsning igen. Men nämner ett tidspann på två veckor till två månader.

– Nu ska jag först och främst flytta mina grejer från Linköping och ta hem allt till Ulricehamn och sedan får vi se när jag får sug efter fotboll, säger Lisa.

Läs mer om Lisa Nilsson i torsdagens UT.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons