Annons
Nyheter

Landgren förlänger med UIF hockey

Senaste säsongens bäste passningsspelare fortsätter i svartgul tröja till hösten. Dennis Landgren har skrivit på ett nytt kontrakt med UIF.
Nyheter • Publicerad 18 mars 2014

Vid sidan av målvakten Tim Norén och kedjekamraten Marcus Lundgren är förlängningen med Dennis Landgren förmodligen UIF:s tyngsta och viktigaste så här långt.

21-åringen gjorde totalt 37 poäng under den gångna säsongen och var med 26 assist den som spelade fram till klart flest mål. Han var också den UIF-spelare som genomgående fick bäst betyg av UT:s reportrar under säsongen.

Annons

Falköpingskillen bildade under seriens andra halva UIF:s bästa kedja tillsammans med ettan och tvåan i lagets poängliga, Linus Bergman och Marcus Lundgren. Formationen bar laget i många matcher och var en starkt bidragande orsak till att Ulricehamn avslutade grundserien med endast en nollpoängare på de sista 15 matcherna.

Emanuel Ragnar i UIF:s sportgrupp är så klart nöjd med att ha knutit Dennis Landgren till klubben ytterligare en säsong.

– I Dennis har vi en spelare som kan göra det oväntade och snurra ihop benen på vilken motståndarback som helst. Samtidigt som han gör bra med poäng naturligtvis, säger Emanuel Ragnar.

Även vid sidan av isen är humörhöjaren Landgren en viktig karaktär. Han delar dock inte lagkamraternas elektroniska musiksmak. Tidigare i år berättade han för UT att det är rock som gäller för honom, helst ska den vara från 70-talet.

– På tisdagar är det min dag, då är det rockens dag. Då är det ingen som rör stereon i omklädningsrummet.

Jonas Emtervall
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons