Annons

Inför avspark: Division 2 herr

Dalstorp-Syrianska
Plats: Dalshov
Tid: Lördag 15.00
Fotboll • Publicerad 19 september 2020
Österlen senast. Syrianska nu. Dalstorp gästas av en toppkonkurrent för andra matchen i rad. Arkivbild.
Österlen senast. Syrianska nu. Dalstorp gästas av en toppkonkurrent för andra matchen i rad. Arkivbild.Foto: Jens Augustinsson

Läget i laget

”Vi ser fram emot lördagens match och har varit fokuserade på den hela veckan. Det är sådana här matcher som spelarna vill spela och det är lättare att motivera dem. Även om man säger att man är hundra procent fokuserad inför varje match så kopplar man på lite extra inför en sådan här. Det har varit lite mer gnälligt på träningarna vid regeltolkningar och vi ser fram emot matchen. Vi vet vikten av den här matchen och den kan bli avgörande. Gör vi ett bra resultat så är vi verkligen med, säger tränaren Erik Andersson”

Vi är sammansvetsade och självförtroendet blev inte sämre efter segern mot Österlen. Våra idéer funkar och tidigare har vi haft problem med målet, nu gjorde vi gjort 7 mål de senaste två matcherna. Potisitv känsla ionför anfallsspelet. Man ska vara klassisk och klyschig men vi vet vikten av matchen. Den är viktig så klart och det är väl alla men nu är det lite avgörande. Ett bra resultat då är vi verkligen med. Det är sådana här mathcer som spelarna vill spela, de är lättare att motivera spelarna. Även om man säger att man är 100 i varje så kopplar man på det lite mer. Det är lite mer gnälligt på träning vid regeltolkning, det blir någon tiondelsprocent till.

Skador/frånvaro

Annons

Marc Axengren avstängd, Mentor Kelmendi återvänder till full träning nästa vecka. Tommy Bohman borta resten av säsongen efter ett axelbrott. Björn Arnesson och Daniel Svenningsson är sedan tidigare borta hela säsongen. Jesper Hallqvist är inte tillbaka i matchform.

Truppen

Hampus Falk, Ivica Huska, Axel Svenningsson, Kevin Mistry, Viktor Bygård, Mattias Järsenholt, Christoian Magnusson, Hugo Lönn, Max Hallin, Enez Poyraz, Anton Johansson, Christoffer Åkerlund, Anton Weneröd, Oscar Tranefors, Benjamin Larsson, Zeb Josefsson, Fredrik Ekwall, Anders Johansson.

Om motståndaren

”De spelar inte som Österlen och jag tror att det kan bli lite tillknäppt. De stänger till och går på omställningar. Sedan får man värdera in till att de kommer till oss. Vi har en tydlig bild över vad vi vill göra och de behöver vara väldigt bra för att slå oss.”

Här ser du matchen

Dalstorp sänder på sin Facebooksida.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons