Annons

Assyriska Turabdin kan säkra seriesegern på Dalshov

Assyriska Turabdin reser till Dalshov för att säkra seriesegern. Dalstorp har å sin sida en tredjeplats att kämpa för. Hemmalaget kommer dessutom till spel med absolut bästa lag.
fotboll • Publicerad 12 oktober 2018
Felix Sehlström är tillbaka i Dalstorps trupp när Assyriska Turabdin gästar Dalshov i säsongens sista hemmamatch.
Felix Sehlström är tillbaka i Dalstorps trupp när Assyriska Turabdin gästar Dalshov i säsongens sista hemmamatch.Foto: Jakob Romeborn

LÄGET I LAGET

– Vi har slarvat bort en del matcher under årets gång och tappat segrar till oavgjort på slutet. Det känns lite tråkigt, för annars hade vi haft chansen till kval. Vi har fortfarande tredjeplatsen att spela för, men det börjar märkas att det är lite mindre fokus och koncentration nu än tidigare. Men det blir skoj att möta Assyriska. De kan säkra seriesegern och vi ska försöka spöka till det lite för dem, säger Dif-tränaren Robert Björk.

Annons

SKADOR/FRÅNVARO

Hela truppen är tillgänglig.

STARTELVAN

Jesper Hallqvist – Benjamin Larsson, Oscar Fritzson, Tommy Bohman, Mattias Järsenholt – Isak Johansson, Björn Arnesson, Anton Johansson, Christian Magnusson, Zeb Josefsson – Simon Forsblad

Ersättare: Victor Bygård, Viktor Lid, Elias Andersson, Zeb Josefsson, Viktor Johnsson, Felix Sehlström, Rickard Josefsson.

OM MOTSTÅNDAREN

– Assyriska är ett väldigt spelande lag och spelar sig gärna ur varje situation. När vi väl pressar ska vi gå hårt på dem. När vi mötte dem borta bröt vi boll i deras uppspel och kunde ställa om. Sen är de skickliga när de väl får tid med boll. Och så har de seriens skyttekung i Simon Karlsson Adjei, som gjort 28 mål. Det är ett fantastiskt facit.

MEST UT-MÄRKTA

23: Anton Johansson, 19: Christian Magnusson, Isak Johansson, 15: Jesper Hallqvist, 14: Oscar Fritzson, 10: Erik Axengren.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons