Annons
Nyheter
Hössna skrällde rejält i herrfemman när man krossade tabellfyran Tranemo. Nästjumbon vann med sanslösa 8–1 hemma på Granvalla.
Nyheter • Publicerad 23 maj 2014

Efter en första halvlek där Tranemo hade bollen men Hössna gjorde de två enda målen, blev det en oerhört händelserik andra halvkek på Granvalla på torsdagskvällen.

Tranemo reducerade per omgående till 2–1 och träffade ribban i anfallet efter. Men i stället för 2–2 kom 3–1 och sedan ytterligare två Hössnamål i tät följd, fram till 5–1. Under slutkvarten kollapsade sedan gästernas försvarsspel fullständigt, samtidigt som hemmaspelarna hade en riktig klang- och jubelföreställning.

Annons

Mattias Lindgren och Tobias Söderman gjorde två mål var i en andra halvlek som Hössna vann med 6–1.

Segern innebär att Hössna lämnar nedflyttningsplatsen, samtidigt som Tranemo tappade till femte plats.

Även Limmared spelade på torsdagskvällen. Det blev seger med 1–0 mot Hyssna hemma på Glasvallen och LIF avancerar därmed till sjätte plats i division 5-tabellen.

I division 6 föll Marbäck borta mot serieledaren Toarp med 5–2.

Jonas Emtervall
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.