Annons
Nyheter

Hoppet i princip ute för Nittorp

Nittorp föll på söndagskvällen hemma mot kvalseriejumbon Tyringe. Därmed är chansen att hålla sig kvar i hockeyettan i praktiken borta.
Nyheter • Publicerad 17 mars 2014

Det började illa för NIK med underläge redan efter 7,51. Efter att Paulus Rundgren kvitterat kom sedan 1–2 som ett dråpslag, med bara tolv sekunder kvar av första perioden.

Mittperioden blev mållös, trots 13 NIK-skott, och i början av tredje perioden avgjordes matchen definitivt när Tyringe gick i från till 1–4.

Annons

Hemmaspelarna tappade därefter fattningen helt och drog på sig inte mindre än fem tvåminutare för roughing under slutronden. David Andersson fick dessutom matchstraff när han uttryckte sig olämpligt efter en slashing-utvisning.

Tyringe tackade, tog emot och gjorde ytterligare ett mål i spel fem mot tre. Toni Kluuskeris reducering till slutresultatet 2–5 var enbart av akademisk betydelse.

Med bara fyra inspelade poäng och lika många matcher kvar att spela är Nittorps möjligheter att hålla sig kvar i ettan inte ens mikroskopiska.

Allt talar nu för division 2-derbyn mot Ulricehamn nästa säsong.

NIK–Tyringe 2–5 (1–2, 0–0, 1–3)

NIK: Paulus Rundgren, Toni Kluuskeri

Skott: 39–34

Publik: 170

Jonas Emtervall
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons