Annons
Nyheter

Hanna - ett proffs även utanför spåret

– Skidor är mitt jobb och jag måste jobba professionellt under tiden jag är aktiv.
Så säger Hanna Falk om sin satsning på kommunikation och varumärkesbyggande.
Nyheter • Publicerad 30 september 2010

Hanna Falk är nyss hemkommen till Torsby efter ett tufft träningsläger med landslaget i Ramsau. Den intresserade har kunnat följa hennes lägerdagar via nätet.

– Har jag en hemsida ska den hållas levande. Jag vill bjuda på lite av varje men det ska kretsa kring skidåkningen och inte bli för privat, säger Hanna.

Annons

Ett möte med Peter Häggström och Erik Möller räckte för att Hanna skulle känna att det synkade gott nog för ett samarbete.

– De är inte så insatta i skidsporten men det ser jag som något positivt. Det finns säkert andra infallsvinklar som är nyttiga, säger Hanna som kände sig tvungen att ta tag i frågorna.

– Efter förra säsongen var det en del som jag förstod att jag behövde styra upp. Jag kan inte ta alla kontakter själv. Det här upplägget känns proffsigare på alla sätt. Idrotten är mitt jobb och jag måste känna en trygghet i att jag kan leva på det som den ger.

Träningsmässigt känner Hanna Falk att hon ligger bra till och efter Torsby väntar ett nytt snöläger i Österrike om två veckor och sedan ett läger i Bruksvallarna innan tävlingspremiären, en fristilssprint i just Bruksvallarna helgen 13-14 november.

– Jag är väldigt motiverad att komma igång med tävlingarna, skriver Hanna på sin hemsida.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons