Annons
Nyheter

Gruvlig revansch för Nittorp

Lagom till playoff vässar Nittorp formen. I går tog man revansch på Sörhaga/Alingsås genom en formidabel överkörning av motståndet.
Nyheter • Publicerad 9 februari 2012
Även om Sörhaga/Alingsås kunde få omkull Anton Björklund så fällde man inte Nittorp.Foto: Leif Fjellström

Det var ett heltaggat Nittorp som åkte ut till sista hemmamatchen i seriespelet. För motståndet svarade Sörhaga/Alingsås och som tagit hem segern i de två tidigare mötena. Dessutom så var det i förra matchen mot S/A som Mattias Remstam åkte på en hjärnskakning och fick vila några matcher. Så gissa om det var seger som hemmalaget jobbade för den här gången.

Första perioden till Nittorp men med stundtals lite hafsigt spel. I andra så var det inget snack - 2–0 efter 45 sekunder och därefter så reste sig aldrig gästerna.

Annons

Speciellt förstafemman med Remstam/Lund  spetsen hade rena lekstugan med sina motståndare och matchen var i hamn efter två perioder.

I sista så drog gästerna på sig en massa utvisningar för dels protester mot domaren Matz Andersson och dels för att man helt enkelt var för dåliga.

Nittorp avsluter borta mot Kållered på söndag och då gäller det om man kan behålla tredjeplatsen och få lite enklare motstånd i playoff.

Nittorp–Alingsås 5–1 (1–0, 4–0, 0–1)

FÖRSTA PERIODEN

Mål: 1–0 (16.43) Christian Edoff (Dennis Johansson).

Utvisningar: NIK 1x2, S/A 1x2, 1x10.

Skott: 14–5.

ANDRA PERIODEN

Mål: 2–0 (0.45) Jacob Thorén (Joacim Persson), 3–0 (13.30) Jimmy Lund (Mattias Remstam, Joacim Persson), 4–0 (16.22) Mattias Claar (Linus Svensson), 5–0 (18.45) Daniel Alexandersson (David Andersson, Mattias Claar) pp1.

Utvisningar: NIK –, S/A 2x2.

Skott: 19–10.

TREDJE PERIODEN

Mål: 5–1 (14.04) Nicklas Mårtensson (Christoffer Köster, Marcus Lundgren).

Utvisningar: NIK 1x2+2, S/A 4x2, 1x10.

Skott: 14–6.

Skott totalt: 47–21

Domare: Matz Andersson, Skövde.

Publik: 261.

NIK:s lag: Wictor Ragnewall (Tim Norén) – Joakim Persson, Karl–Rickard Blom, Jimmy Lund, Mattias Remstam, Jacob Thorén – Mattias Claar, Niklas Persson, Linus Svensson, Kristian Luukkonen, Anton Björklund – Jonas Gustavsson, Dennis Johansson, David Andersson, Christian Edoff, Daniel Alexandersson – Andreas Andersson, Ville Liukko, David Carlsson.

UT-märkta

Mattias Remstam

Jimmy Lund

Wiktor Ragnewall

UT–delade av Leif Fjellström

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons