Annons
Nyheter

Grimsås håller nollorna

Ingen förlust och inga insläppta mål efter fyra omgångar.
Nyheter • Publicerad 12 maj 2011

Om någon sagt till Morgan Örn att hans Grimsås skulle vara i serieledning efter fyra omgångar så är det inte säkert att det påståendet uppfattats som seriöst.

– Det här trodde nog ingen och definitivt inte jag. Men det har blivit fyra segrar, trots att det här var första matchen som vi fått till ett ordentligt anfallsspel, säger Morgan.

Annons

– Tidigare har vi varit starka bakåt men inte fått till något framåt, så det känns skönt att vi nu kunde lyckas med den delen också.

Grimsås tog hand om spelet från början och skapade chanser framför Bergdalen–målet. Fast det dröjde till kvarten kvar innan man spräckte målnollan men sedan kom tvåan ganska omgående också.

– Vi var helt överlägset i första halvleken och 2–0 var i underkant, säger Morgan Örn.

I andra halvlek så bevakade Grimsås sin ledning och nollan bakåt, vilket innebar att Bergdalen fick lite mer att säga till om.

– Men det kom bara några inlägg och ett par hörnor. Så det var aldrig några farligheter i vårt straffområde.

I stället kunde Grimsås öka på till 4–0 innan matchen var över. Därmed toppar man tabellen på maximala tolv poäng och noll insläppta mål.

– Men det gäller att vara ödmjuk i det här läget. Vi har en tunn trupp och det kan bli svårt när det kommer avstängningar och skador, säger Morgan Örn.

Varför är ni obesegrade och inte släppt in något mål så här långt?

– Det är till största delen Joakim Alexanderssons förtjänst. Han har lyft hela laget och inte bara bakåt. Eftersom ingen vågar slöa till när han är med så blir det att alla jobbar och det märker vi resultatet av nu.

Grimsås–Bergdalen 4–0 (2–0)

Mål: 1–0 (28) Senad Zulovic, 2–0 (36) Milorad Markelic, 3–0 (54) Milorad Markelic, 4–0 (90) Simon Lagerström (straff).

GIF:s lag: Robin Bergström–Simon Lagerström, Joakim Alexandersson, Milorad Markelic, Erik Karlsson–Morgan Örn, Emil Nord, Nemanja Tosic–Tomas Karlsson, Senad Zulovic, Nico Tosic.

Avbytare: Robert Björk, Max Nord, Robin Ekdahl, Jakob Svenningsson, Joakim remstam.

Domare:Johan Gustavsson, Ulricehamn.

Senad Zulovic

Erik Karlsson

Milorad Markelic

UT–delade av Morgan Örn

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons