Annons
Nyheter

Fotbollshallen jubilerar med cup

Jubileum med en fotbollscup där de bästa från bygden får chansen att mäta krafterna mot kvalificerat motstånd.
– Vi har klartecken från Elfsborg och GAIS, säger Tommy Johansson.
Nyheter • Publicerad 17 december 2011
Vem får jubla när Fotbollshall Ulricehamn arrangerar jubileumscup?
Vem får jubla när Fotbollshall Ulricehamn arrangerar jubileumscup?Foto: Leif Dahl

I januari fyller Fotbollshall Ulricehamn fem år och det tänker man naturligtvis fira med att spela fotboll. En liten turnering där tre utomstående lag får möta en kombination från lagen som ingår i Fotbollshall Ulricehamn. Speldatum blir 28 januari och två av lagen är helt klara.

– Elfsborg och GAIS har lämnat klartecken att de kommer med sina U21–lag och jag väntar på besked från Jönköping Södra, säger Tommy Johansson, ordförande i Fotbollshall Ulricehamn.

Annons

Även om speldatum är spikat och två av lagen är klara, så är det ändå långt ifrån färdigt med detaljer som speltid, utformning av cupen och vilka som skall ingå i hemmalaget. Tanken är i alla fall att det fjärde laget skall bestå av spelare från föreningarna som ingår i Fotbollshall Ulricehamn och att undertecknad är förbundskapten.

Vet alla föreningar och deras ledare om att detta?

– Det blir nog en överraskning för många när de läser det här. Men vi i arbetsutskottet är överens om det här så det blir nog inga problem, säger Tommy Johansson.

Fotbollshallen invigdes 27 januari 2007 och det blir alltså nästan på dagen fem år efteråt som jubileumscupen arrangeras.

– Vi skall bjuda in sponsorerna och lite andra personer och försöka få till ett bra jippo av det här.

Gällstads FK, Hössna IF, Marbäcks IF, Redvägs SK, Södra Vings IF, Timmele GoIF, Tvärreds IF, Ulricehamns IFK, Vegby SK.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons