Annons
Nyheter

Fortsatt tungt för Grimsås

Inledningsvis var Grimsås bra och det kom också ett tidigt ledningsmål, i sjunde minuten. Men i fortsättningen gick det inte hemmalagets väg. Mot slutet av första halvlek gjorde Örby två mål.
Nyheter • Publicerad 7 maj 2010

MEDVIND. Örby hade medvind i första halvlek, både bildligt och bokstavligt. Vinden hjälpte till lite på 1–2-målet.

– Visst, bollen fick en vacker båge, men vi skulle egentligen haft en frispark före. De fick bollen efter en knuff i ryggen på vår spelare, säger spelande tränaren Robert Björk.

Annons

MOTVIND. – Efter halva första märkte vi att vi inte hade domaren med oss. Vi fick en man utvisad på två felaktiga gula kort. Vi tappade huvudet lite när vi fick detta mot oss, försökte jobba i motvind men det gick inte, säger Björk.

FALL FRAMÅT. – Vi är bättre, vi spelar ut dom. Även med en man mindre spelar vi jämnt med dom. Det är bara att ta nya tag, match igen på tisdag, säger Björk.

Leif Dahl
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons