Annons
Nyheter

Falks motståndare till Tjeckien

Den norska trion Marthe Kristoffersen, Maiken Caspersen Falla och Ingvild Flugstad Östberg som alla var före Hanna Falk på JVM-sprinten och är uttagna i den norska VM-truppen för seniorer.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2009
Ingvild Flugstad Östberg blev JVM:s drottning för en vecka sedan. Hon och två andra norska talanger är uttagna till VM för seniorer i Tjeckien i mitten av februari.
Ingvild Flugstad Östberg blev JVM:s drottning för en vecka sedan. Hon och två andra norska talanger är uttagna till VM för seniorer i Tjeckien i mitten av februari.Foto: Carina Carlzon

Ytterligare ett bevis på att det var motstånd av hög klass för Hanna Falk på JVM-sprinten i söndags är den norska laguttagningen till seniorernas VM i Liberec, Tjeckien.

Det norska landslagets sportchef Åge Skinstad tog med alla de tre främsta norskorna, Marthe Kristoffersen, Maiken Caspersen Falla och Ingvild Flugstad Östberg.

Annons

Då ska hållas i tanken att det norska förbundet främst tar ut medaljkandidater till laget, det är alltså inte åkare som är med för att se och lära.

Alla de tre åkarna ställer upp i dagens dubbeljakt i Junior-VM och det norska laget siktar på minst en medalj.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons