Annons
Tänkt avresa mot Vancouver - i dag torsdag. Ny resdag - måndag. Förkylningen gör att Hanna Falk byter plan.
Sport • Publicerad 28 januari 2010

Hanna Falk skulle lämnat Sverige för OS-äventyret i dag torsdag. Förkylningen som Hanna drog på sig i förra veckan gör att planerna revideras.

– Jag är frisk nu men på alla sätt blir det bättre att åka några dagar senare. Jag hostar lite fortfarande och vill absolut inte smitta någon annan i laget. Dessutom får jag nu några dagar hemma när jag kan komma igång med träningen, säger Hanna.

Annons

Onsdagens lätta pass genomförde hon i full snöstorm vid Lassalyckan.

– Jag körde lite lätt i tisdags också. Som sagt hostar jag lite men det känns annars bra i kroppen.

Väl över i Kanada väntar acklimatisering till hög höjd.

– Det är ytterligare en anledning till att det är bra att inte åka förrän måndag. Jag behöver de här träningsdagarna nu. Väl framme blir det några dagars vila efter resan och för att anpassa kroppen, säger Hanna.

Det har talats om värmebölja och snöbrist för de alpina OS-områdena. Några problem med ländåkningsbanorna ska det enligt Hanna Falk inte vara.

– Jag hörde att det var rätt varmt men att de hade ett par meter snö. Så det finns lite att ta på, skrattar hon.

Ett skratt som förtäljer att Hanna är på gång igen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons