Annons
Nyheter

Ett ögonblick Jonas Magnusson...

... Hökerumskille från Ulricehamn och som varit i final i tips–SM.
Nyheter • Publicerad 7 april 2010
Foto: 

Hur gick det?

– Jag blev femma och det tycker jag är helt godkänt. Vi fick besvara 13 frågor plus två skiljefrågor och det var inga alternativ att kryssa i. Frågorna handlade mest om engelsk fotboll men även lite om Champions league och var ganska svåra. När är Wayne Rooney född? Var spelades Champions league–finalen förra året? Vilket lag åkte ur Premier League säsongen 06/07? Segraren hade tio, tvåan nio och så var vi några stycken med åtta rätt.

Annons

Varför fick du vara med i finalen?

– Vi är ett gäng från jobbet som deltog i tips–SM och vi blev sjua i Sverige. Sex tipsomgångar där den sämsta fick strykas och vi fick ihop 200 rätt. Alltså tio i snitt. De 13 bästa lagen gick till final, Svenska spel plockade en representant från varje lag som fick åka till Stockholm och finalen.

Har ni varit med på SM tidigare?

– Ja, men vi i laget har inte lyckats speciellt bra och har aldrig varit nära att gå till final någon gång.

Vilka är med i laget?

– Det är Jimmy Hulander, Magnus Nyman, Göran Pettersson, Anders Erlandsson och jag.

Vad fick ni i pris?

– Biljetter till en VM–kvalmatch i höst. Jag vet inte vilken match det blir eftersom prisutdelningen blir senare i kväll (onsdag) i samband med banketten efter finalen.

Grattis till placeringen.

– Tack.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons