Annons
Nyheter

Enkla mål sänkte Nittorp

Dubbla storsmällar för Nittorp. Förlust med 2–6 och Mattias Remstam fick lämna isen med hjärnskakning.
Nyheter • Publicerad 18 november 2011

Nittorp är inte precis inne i någon formtopp. Tredje matchen i rad fick laget kliva av isen utan någon poäng men frågan är väl om 6–2 till Alingsås ändå var det värsta som hände i går kväll. För knappa kvarten in i första perioden så blev Mattias Remstam överkörd av en hemmaspelare och fick lämna isen med en bedömd lättare hjärnskakning.

– Det tog nog en hel del på killarna att Mattias blev däckad, säger tränaren Anders Carlsson.

Annons

Men det var ändå Nittorp som hade det mesta av puck och spel och det var "bara" målen som saknades. Plus det att hemmalaget fick göra mål alldeles för lättvindigt. Visserligen med god hjälp av fru Fortuna vid flera tillfällen men det hjälper liksom inte – Nittorp är mycket ihåligt bakåt.

– Jag känner en väldig frustration just nu men kan förstås inte säga vad jag tycker. Vi dominerar första perioden till 90 procent, äger den andra helt men ligger ändå under med 1–3 inför tredje och har massor av chanser i tredje. Det är inte rättvist, säger Anders Carlsson.

Det rann iväg till 6–1 innan Linus Svensson tröstmålade slutresultatet 6–2.

Nu är det några extra dagar innan det är dags för nästa match – serieledande Varberg på onsdag. Kan Nittorp vända trenden mot ett topplag?

Det skall också noteras att Alingsås Niclas Mårtenssons tackling mot huvudet på Mattias Remstam renderar honom en anmälan och en eventuell längre avstängning.

Niclas Persson

Karl–Rickard lom

Kristian Luukkonen

UT–delade av Anders Carlsson

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons