Annons
Nyheter

En kanondag i backen

Sol, musik, korv och dricka i snowboardparken. Visst var det en toppensöndag i Vist.
Nyheter • Publicerad 28 februari 2012

En kanondag med strålande sol i Vist–backen blev inte sämre av att det bjöds på diverse uppmuntran i snowboardparken. Företaget Rip Curl, som säljer det mesta inom utrustningsväg för utförsåkning, var på plats för att visa upp sig och samtidigt få till lite stämning.

– Vi vill visa upp oss och samtidigt uppmuntra kidsen att göra lite bra grejer genom att dela ut lite prylar till sådana som presterar något extra. Det är ju en perfekt dag för att åka i backen så vi hoppas att det blir bra med åkare, säger marknadschefen Anders Claesson.

Annons

Nog verkade det som att han blev bönhörd, för det var betydligt trångare i snowboardparken än i den stora backen. Kanske att den mindre ytan lurade ögat något, men att bli bjuden på korv och dricka till musik på hög volym och som grädde på moset kanske få något extra från Anders Claesson var uppenbarligen rätt melodi.

– Kul att det kom så mycket folk när det händer något. Det här är ju en fantastisk dag att vara i backen, säger ulricehamnaren Jakob Edman, som vanligtvis åker i betydligt skarpare omgivning.

Det varvades volter, frontsides och ordentliga vurpor så det stod härliga till och sammantaget så verkade det som att man hade det trevligt och trivdes med tillvaron i Vist.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons