Annons
Nyheter

Edvin lämnar Å/T

Efter sex år i Å/T väljer Edvin Ekholm att gå tillbaka till moderklubben. – Tråkigt, men det kom inte som någon överraskning, säger Martin Gunnarsson från Å/T. Åsarp/Trädet
Nyheter • Publicerad 10 december 2010
Edvin Ekholm.
Edvin Ekholm.Foto: Leif Fjellström

Det blir spel i Falköpings FK nästa säsong för Åsarp/Trädets mittfältare Edvin Ekholm. Efter sex år i klubben så går han alltså gå tillbaka till moderföreningen för spel i division III.

– Vi har haft samtal med Edvin efter säsongen slutade och förstod nog att det mycket väl kunde bli så här, säger Martin Gunnarsson från Å/T:s fotbollsektion.

Annons

Faktum är att det kunde blivit en övergång redan förra hösten men Edvin valde då att fortsätta säsongen ut i Å/T.

– Edvin ville gärna testa något annat, samtidigt som han ville spela tillsammans med sin bror en gång till och då blev det Falköpings FK. Men jag är övertygad om att vi återigen kommer att se Edvin i Å/T:s tröja om något år.

Måste ni ut och värva nu?

– Vi har redan förstärkt truppen inför nästa säsong och har de rutinerade spelare som vi tror krävs för att vara topp fyra nästa år, säger Martin Gunnarsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons