Annons

Dalstorps förstaval tackade nej: ”Hoppas lösa något bra snart”

Drygt två månader efter att Morgan Örn aviserade att han slutar har Dalstorp fortfarande inte presenterat något nytt tränarnamn. Klubbens förstaval, som Borås Tidning uppger är ex-allsvenske Andreas Nicklasson, har tackat nej.
fotboll • Publicerad 5 november 2019
Dalstorps förstaval till posten som ny tränare har tackat nej. Enligt BT handlade det om tidigare elitspelaren Andreas Nicklasson, som bland annat tränat Skene i division 3.
Dalstorps förstaval till posten som ny tränare har tackat nej. Enligt BT handlade det om tidigare elitspelaren Andreas Nicklasson, som bland annat tränat Skene i division 3.Foto: Oskar Pålsson

Även i UT har 41-årige Nicklasson tidigare lanserats som en möjlig kandidat till tränarjobbet i Dalstorp. Nu går alltså BT ut med att den före detta Elfsborgsspelaren har sagt nej tack till division 2-klubben.

– Det har jag inga kommentarer till mer än att vi jobbar på frågan och hoppas lösa något bra snart, säger Erik Hållander, ordförande i Dalstorps fotbollssektion till BT.

Annons

Hållander säger att flera kandidater finns och att han hoppas att en lösning är nära.

– Vi har kollat ganska brett och haft en lista med ett gäng olika namn. Vi gick bet på ett namn, men har kontakt med flera andra varav en som vi hoppas lite extra på nu.

– Vi hoppas kunna presentera en tränare inom de närmaste veckorna, säger fotbollssektionens ordförande Erik Hållander.

Som UT tidigare har skrivit står det klart att Isak Johansson lämnar Dalstorp för studier i Göteborg. Ingen annan spelare har än så länge sagt nej till en fortsättning i den gulsvarta dressen.

– Även truppen väntar på att vi ska få klart med en huvudtränare, det är där vår prio är nu, säger Erik Hållander till BT.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons