Annons
Nyheter

Dalstorps första förlust

Ett ineffektivt Dalstorp föll borta mot hemmastarka Hestrafors med 0-2.
Nyheter • Publicerad 7 maj 2010

Prestigevinsten mot Grimsås kunde inte följas upp. Mot Hestrafors åkte Dalstorp på första förlusten.

– 1-1 hade varit ett resultat som speglade matchen och det hade varit ett rättvist resultat, säger Dalstorps tränare Lennart Josefsson.

Annons

Hemmastarka Hestrafors var det bättre laget i första halvlek och fick utdelning i den 25 minuten. Sen började Dalstorp pressa rejält. I andra halvlek tilldöms man en straff efter tio minuter som Joakim Alexandersson missar.

– Det var en väldigt bra räddning på det skottet. Målvakten gick åt rätt håll och långt ut i hörnet.

Dalstorp fortsatte trycka på och skapade ett par riktigt heta chanser men hade inte kylan att sätta dit någon kvittering. Mitt i den tyngsta pressen framåt gick man bort sig och släppte istället in 0-2 som också blev slutresultatet.

– De kontrar och vi hinner inte med hem. Ett inlägg mot bortre stolpen som de kan nicka in. Men vi var väldigt bra i andra. Vi måste sätta dit chanserna helt enkelt.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons