Dalstorp poänglöst i Helsingborg

För andra gången på fem dagar får Dalstorp resa hem från bortamatch utan poäng. Helsingborgs IF Akademi vann med 3–1 på söndagen.
Nyheter • Publicerad 4 maj 2014

Dalstorp hamnade i underläge i första halvlek när hemmalagets Yonathan Getachew hittade nätet i 38:e matchminuten.

Tolv minuter efter paus gjorde samme man 2–0. När även 3–0 föll i 68:e matchminuten var matchen i praktiken över.

Isak Johansson reducerade visserligen redan tre minuter senare, men närmare kom aldrig Dalstorp.

I en haltande tabell ligger Dif på negativ kvalplats med fem matcher spelade. Noterbart är att laget i säsongsinledningen mött ettan, tvåan, trean och fyran i division 2-tabellen.