Dalstorp förlorade inför storpublik

708 personer hade tagit sig till Dalshov där det var gratis inträde. Storpubliken fick se hemmalaget förlora med uddamålet, 1–2, mot Tvååker.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2014

Historien upprepar sig på så sätt att Dalstorp ytterligare en gång den här säsongen tappade en ledning till förlust på hemmaplan.

När knappt en halvtimme var spelad hittade målglade Johan Einarsson rätt bakom Tvååkers målvakt. Einarsson har därmed gjort tio mål på tio matcher.

Båda lagen bjöd på mer kamp än skönspel och åskådarna fick se tufft spel på konstgräset men de rena ojustheterna var matchen befriad från.

Medi Dresevic gjorde sin andra match från start i Dalstorp och visade från sin mittbacksposition fina kvaliteter.

I inledningen av den andra halvleken ställdes Jakob Ekstener i Dif-målet helt när ett avslut från en Tvååkerspelare tog på en hemmaförsvarares ben och 1–1 var ett faktum.

Drygt tio minuter senare hjälpte Dalstorp, genom Medi Dresevic, Tvååker att ta ledningen genom ett självmål.

Dalstorp pressade på framåt i slutet av matchen men lyckades inte göra något mer mål.

I en haltande tabell gick Tvååker efter segern upp i serieledning. Dalstorp ligger på nionde plats.