Annons
Nyheter

Dalstorp ångar på

Det blev ytterligare en vinst för Dalstorp. Den här gången besegrade man Borås AIK med 2-0.
– Vi kämpade något fruktansvärt, säger Lennart Josefsson.
Nyheter • Publicerad 13 augusti 2011

Det ser onekligen väldigt bra ut för Dalstorps del. Med sju omgångar kvar leder laget serien med minst elva poäng. Förlorar Brämhult sin kamp mot Gällstad på måndag är ledningen utökad till hela 14 poäng.

– Nu blir vi farliga. Nej, men det är väldigt få förunnat att leda med minst elva poäng. Men förlorar man en match kan det sätta sig i huvudet. Det gäller att ta en match i taget och göra ett otroligt jobb som vi gjorde i dagens match, säger Lennart Josefsson.

Annons

Matchen mot Borås AIK på Dalshov bjöd på en chansfattig första halvlek. Den hetaste chansen som skapades stod hemmalaget för. Och det var en boll som rullade utmed mållinjen. Var det chansfattigt i första blev det bättre i andra.

– Det var tufft och rejält, inga fula grejer men mycket kamp. Vi hade fler målchanser och tog över spelet ganska rejält utan att spela så bra fotboll. De hade lite tryck i början av andra utan att skapa några farliga chanser.

Joel Hultin och David Kjellén nickade in Dalstorps mål för kvällen. Och det som gladde tränare Josefsson mest var spelarnas inställning.

– Inställningen och kämparviljan var väldigt bra i dag. Det såg jättebra ut och det kändes bra och tryggt hela matchen. Känns underbart.

3 Lars Gabrielsson

2 Joel Hultin

1 Tommy Bohman

UT-delade av Lennart Josefsson

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons