Annons

Bolush lämnar Nittorp

Letten Albert Bolush har varit Nittorp trogen sedan 2014, men nu byter han NIK mot Gislaved inför nästa säsong efter en sen omsvängning.– Vi känner oss besvikna, säger Nittorps sportchef Niklas Nilsson.
ishockey • Publicerad 14 augusti 2017
Albert Bolush. Foto: Jonas Emtervall
Albert Bolush. Foto: Jonas Emtervall

Nittorps IK hade truppen klar ovanligt tidigt i sommar och hade precis laddat upp för att gå på de första isträningarna under veckan. Då kom beskedet från Albert Bolush att han inte ville spela kvar i klubben utan istället gå till Gislaveds SK i division 2. Ett sent avhopp som Nittorp inte alls hade räknat med.

– Vi har ställt upp mycket för honom och stöttat honom så länge, och det blir dubbelt så surt när han gör så här. Vi känner oss väldigt besvikna, säger Niklas Nilsson.

Annons

Det gör att klubben nu behöver leta efter nya förstärkningar. Framförallt på forwardssidan men de letar även på andra positioner.

– Vi öppnar upp igen för att ta emot spelare som är sugna på att spela här. Det finns två, tre tomma platser i truppen och vi söker spelare som kan tänka sig att spela i division 3, säger Niklas Nilsson.

Jakob RomebornSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons