Annons
Nyheter

Bitter förlust för Limmared

En poäng var inom räckhåll. Men i slutminuterna tog domaren ett beslut som rörde upp känslorna i Limmaredslägret.
Nyheter • Publicerad 15 juni 2010

Det var i den 88:e minuten situationen uppstod. David Olausson i Limmaredskassen plockade ett inlägg från höger.

– Då kommer en forward och trycker in både David och bollen i mål. Både huvuddomaren och linjedomarna hade fri sikt och det är helt horribelt att de kunde tillåta det, säger Limmareds Christian Dower.

Annons

Dower var annars nöjd med sitt lags insats under matchen. Limmared krympte ytorna för Brämhult och hade koll på motståndarna. LIF skapade många giftiga omställningar i kampen men hade inte riktigt flyt och skärpa med i avsluten. Mantas Grazys hade bland annat tre frilägen som inte resulterade i något mål framåt.

– Att förlora på det sättet vi gör i dag är extra tungt. Ett rättvist resultat hade varit oavgjort. Vi är ganska upprörda just nu, säger Dower.

Mål: 1-0 (88) Johan Skogsberg

LIF:s lag: David Olausson–Gustav Kettil, Christian Dower, Johan Persson, Robin Bertilsson–Anton Wilson, Pontus Bertilsson–Kristoffer Abrahamsson, Magnus Edvardsson, Victor Blomgren–Mantas Grazys.

Avbytare: Egzon Kelmendi, Robert Karlsson, Robert Persson, Rasmus Nilsson, Mika Puranen.

Domare: Sara Persson, Rävlanda

Gustav Kettil

Johan Persson

David Olausson

UT-delade av Christian Dower

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons