Å/T kvalförlorade – Dalstorp vann

Å/T inledde kvalet till division tre med en förlust borta mot Vallen med 3-2. Däremot vann Dalstorp sin avslutningsmatch mot Assyriska med 3-1.
Nyheter • Publicerad 11 oktober 2014

I första omgången i kvalserien till trean för Åsarp-Trädet föll laget borta mot Vallens IF på konstgräs i Stenungsund med 3-2. Hemmalaget Vallen ledde redan i paus med 2-0 och utökade fem minuter in på andra halvlek till 3-0 men Å/T fattade nytt mod och kunde mot slutet av matchen reducera två gånger genom Tony Wilgotsson i den 80:e och Fredrik Svantesson i den 89:e minuten. Dessa två sena mål kan visa sig viktiga när serien sen summeras.

I den andra matchen i serien besegrade Romelunda Kärra med uddamålet och Å/T ligger nu sist i tabellen.

Dalstorp avslutade division två-säsongen hemma på ett bra sätt och besegrade Assyriska med 3-1. Inget av lagen hade något direkt att spela för men DIF ställde upp med en för dagen nu 4-3-3 uppställning.