Annons
Nyheter

Å/T föll tungt

Med missar bakåt räckte det inte med två mål framåt för Å/T.
Nyheter • Publicerad 14 juni 2010

Bottenlaget Lundsbrunn hade inte vunnit en seriematch sedan 3 oktober 2009 och för varje förlust kom man förstås allt närmare en seger. Men det var nog ingen i Å/T som tänkt sig att den skulle komma mot just dem. Men så blev det. 4–2 till Lundsbrunn luktar nästan lite underskattning från gästernas sida.

– Så var det absolut inte. Vi startade mycket bra och ordnade fram tre–fyra jättelägen första kvarten men som vi dessvärre inte kunde göra mål på, säger lagledaren Peter Seveborg.

Annons

I stället tog hemmalaget ledningen strax före paus. Å/T kvitterade i början av andra och hade sedan jättechans att ta ledningen men Stefan Björkmans straff räddades av hemmamålvakten. I stället så tog hemmalaget ledningen på nytt och nu genom en kanon i krysset.

– Vi kvitterar igen och har sedan flera bra chanser. Men som vi missar, säger Peter Seveborg.

Lundsbrunn tog ledningen på nytt men där Å/T förgäves ville ha en offisde-avblåsning.–Sedan satsar vi allt framåt och de avgör på en kontring. Tungt att förlora eftersom vi egentligen spelar bättre och skapar mer. Men när vi inte kan göra mål och de sätetr fyra av sex chanser – då går det så här, säger Peter Seveborg.

Christian Spångsjö

Anton Johansson

Fredrik Runesson

UT–delade av Peter Seveborg

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons