Annons

Ännu ett nyförvärv till Åsarp-Trädet

Åsarp-Trädet gör sin största truppförändring på många år. Fyra ordinarie spelare har försvunnit under hösten och antalet nyförvärv är i och med rekryteringen av Christian Notaro uppe i sju.
fotboll • Publicerad 13 december 2018
Christian Notaro är Åsarp-Trädets sjunde nyförvärv inför nästa säsong.
Christian Notaro är Åsarp-Trädets sjunde nyförvärv inför nästa säsong.Foto: Åsarp-Trädet FK

25-årige Notaro har haft ett drygt treårigt uppehåll från fotbollen efter en korsbandsskada i knäet. Men nästa år blir det, om allt går som det ska, comeback på gräs- och konstgräsplanerna.

– Han spelade i IFK Falköping när han skadade sig och vi har pratat med honom varenda år sedan dess. Han har aldrig opererat korsbandet utan har tagit den långa vägen tillbaka. Nu känner sig mogen att testa igen, säger Åsarp-Trädets ordförande Joakim Gustafsson.

Annons

Christian Notaro är storebror till Josefine Notaro i Åsarp-Trädet/Redvägs damlag och är liksom henne en målfarlig spelartyp.

Troligen blir han det sista i en ganska lång rad med intressanta nyförvärv i ÅT:s trupp till 2019. Många av dem är offensivt lagda och det är ingen slump, eftersom samtliga de anfallare som Åsarp-Trädet använde i division 3 i år har lämnat klubben.

– Jag tror att vi kommer att få se ett lite nytt ÅT nästa säsong. Både när det gäller spelsystem och allt annat. I offensiven var ju Calle Gustavsson och Elvedin Kusturica väldigt duktiga, men de gjorde mycket på egen hand. Nu kanske det blir lite mer lagspel i anfallet, säger Joakim Gustafsson.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons