Annons

65-runda av Robert Jonasson

Ulricehamnsspelaren Robert Jonasson stod för en 65-runda i PGA championship på svenska golftouren. Men slutplaceringen blev ändå blygsam.
golf • Publicerad 12 juni 2018
Robert Jonasson.
Robert Jonasson.

Jonasson inledde knackigt på Österlens GK och hade 77 slag, sex över par, på första varvet. Drömgolfen kom istället på andra rundan, när han noterade 65 slag och sex under par.

Sistarundan blev mittemellan. 72 slag gav ett över par totalt och delad 46:e plats. Men med 13 birdies på de två sista rundorna visade Robert Jonasson återigen att kapaciteten är hög.

Ulricehamns juniorspelare gjorde samtidigt bra ifrån sig på olika håll i landet. Melvin Stoltz Jogsten slutade femma på Teen tour future-tävingen på Ekarnas GK. I Teen tour elite-tävlingen på Öjareds GK slutade Albert Nilsson tia, efter att länge ha krigat i den absoluta toppen. Vilma Efraimsson slutade på 17:e plats av damjuniorerna.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons