Annons
Nyheter

394 sålda biletter

En utsåld sporthall är KFUM:s målsättning med elitseriematchen. Hittills har man nått ungefär halvvägs.
Nyheter • Publicerad 24 januari 2014

– Vi har en intern målsättning att sälja 150 biljetter under helgen, säger Henrik Lindgren, en av de projektansvariga i KFUM Ulricehamn.

Tills i fredags hade det sålts 394 biljetter till elitseriematchen mellan Sävehof och Spårvägen och köparna har till övervägande del varit personer som på något sätt har en form av anknytning till KFUM Ulricehamn

Annons

Arrangörerna hoppas nu nå ut till en större grupp när de under helgen befinner sig på bland annat gågatan för att visa upp sig för potentiell publik.

Förutom elithandboll blir det en internmatch under pausen. Det är KFUM:s yngsta tjejlag, D-flickor, som spelar. Klubbens yngsta killar kommer också att vara aktiva under arrangemanget då de kommer springa in och står bredvid Sävehof- och Spårvägenspelarna under line up.

– Sävehof har 50 biljetter undanlagda och på måndags får vi besked om hur många av de som de kommer att nyttja, säger Henrik Lindgren.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons