Annons
Nyheter

Torgny Gadmar nygammal pastor i Hökerum

Torgny Gadmar kommer att ersätta David Norén som pastor i Missionskyrkan. Men helt ny för församlingen är han inte, på 80- och 90-talet var han anställd på samma tjänst.
Nyheter • Publicerad 30 juli 2013

Torgny Gadmar har hunnit med flera andra jobb sedan han slutade som pastor 1997.

– Jag har bland annat jobbat som kvalitets- och miljöansvarig på ett företag, som produktchef på ett annat och nu senast har jag kört buss. Jag tror att det har varit nyttigt på många sätt och det har gett mig ett nytt perspektiv på vardagen, säger han.

Annons

Han tillträder som pastor 1 september för Hökerums missionsförsamling, som i nuläget har cirka 95 medlemmar.

– Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram mycket mot detta. För mig är det viktigt att hålla guds ord levande och det gör vi på flera sätt. Bland annat genom våra Alphaträffar där vi bjuder in en föreläsare, äter middag tillsammans och sedan pratar om ämnet för kvällen. Jag tycker även att våra olika ungdomsverksamheter är viktiga och det ser jag också fram emot.

Kristin Ståhlkrantz
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons