Annons
Nyheter

Ingen Malmö-tävling för State of drama

Det blev inget med att representera Sverige i Eurovision för killarna i State of drama. Men det gör inget, de ser sig ändå som vinnare.
Nyheter • Publicerad 10 mars 2013
Ja, det klagades på att inte State of drama hade någon pyroteknik. Det avhjälptes med en låda tomtebloss. Sebastian Hallifax, Emil Gullhamn, Rickard Olausson, Stefan Koro och John Isaksson är lättade och nöjda efter finalen på Friends arena.
Ja, det klagades på att inte State of drama hade någon pyroteknik. Det avhjälptes med en låda tomtebloss. Sebastian Hallifax, Emil Gullhamn, Rickard Olausson, Stefan Koro och John Isaksson är lättade och nöjda efter finalen på Friends arena.Foto: Anette Westerlund

Det är ett lättat band som tar emot den församlade journalistkåren i det så kallade green room i Friends arena minuterna efter att det stått klart att Robin Stjernberg kammat hem segern.

– Nej, jag är inte besviken, ey Rickard är du besviken?

Annons

Nej, Rickard skakar på huvudet av Emil Gullhamns fråga. Ingen i State of drama är faktiskt besviken. Tvärtom. Alla är glad och väldigt nöjda över att deras framträdande gick bra och att de haft några fantastiskt roliga veckor med Melodifestivalscirkusen. Att de fick många röster av den internationella juryn värmde dessutom extra gott i magen.

– Vi kanske ska turnera i Israel, visst var det de som gav oss många poäng, skojar John Isaksson.

I förra veckan släpptes deras första skiva och de har en turné på lut. Bland annat kommer de till Ulricehamn i maj för en spelning.

– Nu ska vi fokusera på skivan och turnén. Det kommer bli jättekul! Och vem vet – vi kanske kommer vara med i Melodifestivalssammanhang fler gånger?

Men först efterfesten med familj, vänner och resten av Artistsverige.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons