Annons
Nyheter

Grattis Pia Sundhage...

... som fyller 50 år. Hur ska du fira högtidsdagen?
Nyheter • Publicerad 13 februari 2010
Foto: 

– Jag ska fira på två sätt. Igår kom min släkt och vi firade genom att tävla i de mest löjliga tävlingar. Ikväll ska jag ha fest i Stockholm. Min systerson Stefan Öhrn har en grupp som heter Apollo drive och vi ska spela tillsammans. Det ska bli kul att leka rockstjärna för en kväll.

Vad önskar du dig?

Annons

– Jag har sagt nej till presenter. Jag tycker inte man ska konsumera så mycket, så jag har undanbett mig presenter. Kommer någon med en present blir jag förbannad. Jag vill att folk ska komma till min fest och vara som folk.

Vilken födelsedag minns du bäst hittills?

– Den senaste. Den var lugn och trevlig. Den här blir inte lugn. Jag har bjudit in mina gäster till dans till proggmusik.

Hur känns det att fylla 50 år?

– Det känns underbart! Man har erfarenhet och är inte stressad över val man gör eller ska göra. Jag är glad att jag inte är tonåring.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons