Annons
Nyheter

Fyra frågor till Hanna Ekegren...

...som vunnit GT:s och Lisebergs bröllopstävling och nu får uppleva ett sagobröllop tillsammans med Björn Augustsson på Liseberg i Göteborg den 8 maj.
Nyheter • Publicerad 10 april 2010
Hanna och Björn tillsammans med barnen Simon, 8, och Ella, 5.Foto: Privat

Grattis till vinsten.

– Tackar ödmjukast. Det var väldigt roligt det här.

Annons

5 000 har röstat och ni fick flest röster. Hur känns det?

– Helt klart är det en jättehäftig grej. Det som vi är mest glada över är att människor bryr sig och vill oss väl. Responsen har varit stor med folk som mailat och hört av sig.

Ett sagobröllop på Liseberg ska det bli. Hur mycket mer vet ni?

– Inte så mycket faktiskt. Vi ska på ett första möte nu i veckan. Det kommer äga rum i samband med en trädgårdsutställning på Liseberg och temat för hela bröllopet är att allt ska vara ekologiskt.

Hur känns det med så här stor uppmärksamhet kring ert bröllop?

– Det var absolut inte för att få uppmärksamhet som vi anmälde oss. Vi gjorde det som en kul grej och för att vi inte kunde komma fram till hur och när vi skulle gifta oss. Med två barn och mycket annat i livet är det svårt att sätta sig själv i fokus. Nu får vi en bröllopskoordinator som ordnar mycket runt omkring, väldigt praktiskt.

Hur träffades ni, du och Björn?

– Det var en juldag hemma i Ulricehamn. Vi har växt upp nära varandra men inte umgåtts som unga. Med allt fler gemensamma vänner kom vi närmre varandra och på den vägen blev det. Vi har bott tillsammans i Göteborg i många år.

Lycka till med föreberedelserna och sedan bröllopet.

– Tack så mycket.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons