Annons
Nyheter

Vilken helg!

Nyheter • Publicerad 8 februari 2010

Vilken helg! Ja, den har varit riktigt busy, busy. Fast det är ju bättre än att sitta hemma, stirra på väggarna och se färg torka.

Det började direkt efter jobbet i fredags med att plocka upp två vänner och bege sig till biografen. Vi såg filmen med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant. "Har du hört om Morgans", tror jag den heter. Hopplös titel att komma ihåh i alla fall och själva filmen var inte speciellt minnevärd den heller. En timma och fyrtio minuter lång gäspning som egentligen bara duger att titta på när man ligger hemma i en mastodontförkylning i sällskap med ett megapaket glass.

Annons

Lördagen började med en långpromenad med samma två vänner som nämndes här ovan plus en Golden Retriever som lystrar till namnet Nossan. Massvis med snö, lite solsken, smörgåsar och varm choklad. Vi var helt enkelt två steg närmare paradiset än vanligt. Vi gick förbi en gemensam bekants gård och jag förärades med två påfågelfjädrar. Ja, nu undrar ni nog var jag gick någonstans men några hemligheter måste man få ha.

På eftermiddagen styrde jag bilen mot Halmstad ochcamperade hos en komis utan TV. Utan TV i dessa schalgertider. Hur är det möjligt?!? Det blev mat, mycket tjöt och enn utgång i Halmstad istället. Söndagen spenderades med promenad på Tylösand där man kan bli grön av avund över dessa lyxhus som står som svampar i jorden. Efter det blev det ett race i ett antal av Halmstads loppisar och det var också en upplevelse.

Det var länge sedan jag såg så mycket skit på så kort tid ....

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons