Annons
Nyheter

Varbergs kurort

Nyheter • Publicerad 23 februari 2010

I slutet på förra veckan var jag på Varbergs Kurort med Anna. Fantastiskt skönt!! Jag älskar verkligen det här stället! Det är som det finns ett totalt lugn över hela stället. Så fort man har parkerat och promenerar mot ingången känner man hur en känsla av trygghet och fridfullhet omfamnar ens kropp.

All personal är väldigt trevlig och man känner sig omhändertagen hela tiden. De månar om att vi besökare mår bra. De vill ju självklart att vi ska komma tillbaka och med tanke på hur bra det är på Varbergs Kurort så är det ett lätt beslut. En sak som jag gärna vill testa i sommar är att få en massage på stranden. De flyttar ut massagebänk och allt. Tänk er en dag med lagom temperatur och en svag vind från havet samtidigt som man får en massage. Drömma kan man få göra i alla fall. :-)

Annons

Vid det här besöket blev det oljemassage och Tegnérs Kurbad. Båda kurerna var till belåtenhet och efter varje kur får man ligga en stund i något som kallas ett andrum. Man ligger på en däckstol, dricker vatten och lyssnar på lugnande musik som strömmar ur högtalarna. Helt perfekt!

Förutom kurerna blev det till att testa alla deras bastusorter, bubbelpoolen och bassängen. Förutom det testade vi även jacuzzin som stod ute. Isande kallt innan vi fick av skyddet men när vi väl satt där omslutna av varmt vatten så kändes det bara skönt. Med tanke på hur mycket tid vi tillbringade i vatten är det konstigt att vi inte fick simhud mellan tårna.

En kompis mamma fick en present av sitt företag starx innan hon gick i pension. Hon fick två veckor på Varbergs kurort, boende, mat, behandlingar och hela köret.

Det är vad jag kallar en present!

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons