Annons
Nyheter

The Apprentice

Nyheter • Publicerad 26 september 2010

I går zappade jag runt bland kanalerna som jag brukar göra. Jag snubblade över The apprentice och det var inte första gången heller. Eftersom det är den engelska versionen och jag får en chans att se vyer av London sitter jag där fastklistrad som det värsta plåster.

Om jag har förstått saken rätt är det en europeisk fortsättning på Donald Trumps program men den här gången är det en Sir Alan som håller i rodret. Vi har alltså ett gäng tjejer och killar som är mellan tjugo och fyrtio år med erfarenhet och fina titlar som vill komma ännu längre. Karriärhungern står högt i tak och knivarna i ryggen är så många att den mest härdade slaktare borde bli blek om nosen.

Annons

Olika uppdrag ska utföras som i slutet av programmet bedöms av Sir Alan i rollen av jury och bödel med två assistenter som bisittare. Det blir oftast mer ris än ros och ett ordentligt blodbad av drömmar som går i kras.

Det går väl inte att komma ifrån att de flesta skulle bli beroende av att spela Gud ...

//P.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons