Annons
Nyheter

Tankar som flyger ...

Nyheter • Publicerad 10 februari 2010

Ja, det är många tankar som far fram i skallen som ett gäng studsbollar. Man vet inte vilken man ska fokusera på och därför blir inget varken hackat eller malet. Det är som ens hela person är frusen i ögonblicket och man vet inte vilken tråd man ska dra i. Tiden går åt till att försöka fokusera på en av alla dessa bollar som spelar pinpong i hjärnkontoret.

Jag träffade en före detta kollega, en före detta chef till och med, i dag och det blev en diskussion om vissa av livets realiteter. Vi fick åter bekräftat att vi har ungefär samma åsikter om mångt och mycket. Vi gillar raka svar. Antingen ett ja eller ett nej. Vi avskyr luddiga svar som lovar allt eller inget. Det känns som ett slöseri med tid och energi att behöva tolka och analysera. Nej, det är raka rör som gäller!

Jag har en sådan luddig person i min närhet och den personen är på fallrepet ...

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons