Annons
Nyheter

Solen skiner!!

Nyheter • Publicerad 13 april 2010

Nu vänder varenda svensk ansiktet mot himlen. Solen skiner, det grönskar och det är verkligen vår. Ett ordentligt vårtecken i skolans värld är att eleverna vill ha lektioner utomhus. Det fungerar i vissa fall. Åtminstone en dag som den här när det inte blåser så mycket, men jag har varit med om fall när elever jagat papper som galningar på grund av något överraskande vindkast.

I dag fick en klass tillbringa lektionen på en av Tingsholms innegårdar. Fint väder och som sagt ingen blåst vilket gjorde det hela näst intill perfekt. Jag cirklade runt bland grupper som höll sig inne och gruppen som var ute. När jag väl var ute kände jag ur koncentrationen bara flög sin kos. Solen pockade på, och det kändes så skönt med värmen att det var lätt att glömma allt annat.

Solen skiner!! Njut!!!

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons