Annons
Nyheter

Londonäventyr

Nyheter • Publicerad 18 januari 2010

I torsdags åkte jag till London med nio elever. Vi kom hem i går förmiddag. Det känns som jag befinner mig i någon sorts dimma. Planet lämnade nämligen London klockan 06.55, vilket i förlängningen betydde att vi var tvungna att vara på Stansted senast 04.55. Whoopie!!

Vi lämnade vandrarhemmet strax efter klockan ett för att promenera från Piccadilly till Marble Arch där vi skulle haffa en National Express buss. Det blev inte mycket sömn, speciellt inte för mig som har svårt att somna på olika sorters fortskaffingsmedel. Jag tror att jag var vaken i 28 timmar eller mer.

Annons

Resten av söndagen tillbringades i sängen med avstickare för matkontroller. Jag somnade strax efter åtta på kvällen och blev abrupt väckt av klockan halv sju i morse. Jag kände direkt att antal timmar till hade behövts men vad gör man inte för brödfödan?!?

Förutom sista dygnets akuta sömnbrist var det en bra resa. Ungdomarna var trevliga och skötte sig bra. Vi tittade runt på de klassiska turistfällorna och en bättre London-guide hade de ju inte kunnat ha med sig!!

Även jag fick en behövlig dos av avgaser, trängsel och ett utbud som skulle göra de flesta städer gröna av avund. Jag gjorde även ett besök på Leonadis, en chokladkedja som tyvärr inte finns kvar i Göteborg. Bättre choklad finns inte!!!

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons