Annons
Nyheter

Knut Knutsson

Nyheter • Publicerad 22 januari 2010

Jag tittar på Antikrundan även om vissa tycker att jag samlar på mig pensionspoäng på det här sättet. Det är ett myspysigt program och så har jag ett intresse för antikviteter och loppmarknader. Inte för att jag springer på sådana som en skållad råtta men jag gillar konceptet. Det är ju ungefär som att gå på skattjakt.

Antikrundan spelas in under sommarmånaderna och att få se solsken nu i mörkaste januari (även om det bara är på tv:n) är en lisa för själen. Det ligger en go stämning över hela programmet och alla verkar vara mer eller mindre glada.

En person som jag kan irritera mig lite på är Knut Knutsson. Han är duktig på det han gör, han har mycket kunskap och verkar vara en glad skit men måste f....nskapet vara så omständig. Det tar evigheter innan han har kommit fram till det han ska säga. Samtalet går i kringelikrokar med ett antal kluriga frågor innan den stackars männsikan som äger grejen och vi tv-tittare vet om den förbaskade kaffekannan är intressant eller inte.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons