Annons
Nyheter

James Bond

Nyheter • Publicerad 24 februari 2010

I helgen tillbringade jag mycket tid i sängen av vissa anledningar. Det blev mycket tittande på film och läsning av böcker. Ibland är verklighetsflykt ett bra botemedel.

Jag läste bland annat Roger Moores biografi. Den var helt okej och jag fick ett sug att se vissa James Bond-filmer igen. En del av dem har jag nog sett trettio gånger, men lustigt nog så tröttnar jag inte. Den första bondfilmen jag såg var Goldfinger med Sean Connery. Jag var tio år och pappa hade hyrt den på video. Jag läste på baksidan och tyckte det lät väldigt skumt med guldmålade tjejer och allt, men när jag väl fick se den tyckte jag att den var kanon.

Annons

Mina absoluta favoriter bland James Bond-filmer är som följer:

Goldfinger och Thunderball med Sean Connery.

The spy who loved me, Octopussy och A view to a kill med Roger Moore.

Casino Royale med Daniel Craig

Som ung och grön i London var jag vid ett tillfälle med som modell på en välgörenhetsmodevisning och fick faktiskt träffa Roger Moore. Det var ju en våt dröm för en fullfjädrad James Bond-Fantast. Det var ett kort ögonblick men han var trevlig.

Jag önskade alltid och önskar fortfarande att jag kunde dyka in i den världen och leva som James Bond.

Vackra människor, häftiga leksaker och vodka martinis. Vad mer kan man begära?

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons