Annons
Nyheter

Inför Eurovision

Nyheter • Publicerad 28 april 2010

I går var det dags för något som har börjat kännas som en tradition, inför Eurovisionsshclagern. Björkman är domptör som vanligt med Lena Philipsson, Kayo, Marie Sernholt och andra som åsiktskulsprutor.

Väldigt få låtar i går som lät bra om ens någon, och det blev inte ens bättre av expertpanelens mer eller mindre vassa kommentarer. Eftersom det inte har gått så bra för Sverige i den stora finalen de senaste åren känns det lustigt att dessa experter ska säga sitt om andra länders bidrag. Det var länge sedan Sverige hade ett vinnande koncept.

Annons

Media brukar alltid spy ut att "vår" låt är förhandstippad och den stora favoriten men när vi väl står där så faller vi platt. Istället blir det ett öststatland som hissar flaggan. Förra året var det näst intill chockartat att ha två skandinaviska länder i topp tre.

Det känns lite som den här cirkusen har fått växtvärk och det bblir helt enkelt lite för mycket av allting.

Gud, varför glor jag på den här smörjan .... ???

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons